ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

Ονομάζομαι Αθηνά Ανδρεοπούλου και η ενασχόλησή μου με τη Yoga ξεκίνησε καθαρά σαν σωματική άσκηση κι έκφραση. Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και όχι μόνο σαν τρόπος εκγύμνασης του σώματος. Το ενδιαφέρον μου για τον χώρο της γιόγκα με οδήγησε στο να παρακολουθήσω μαθήματα διαφόρων ειδών (Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Iyengar), να μελετήσω για τη φιλοσσοφία και της ρίζες της και εν τέλει να διανύσω το μαγικό ταξίδι της εκπαίδευσης Yoga Teacher Training 200 hours στη σχολή YogAcademy με την Έβελυν Ζώτου.

Έχω σπουδάσει Βιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως εκ τούτου έχω μεγάλη αγάπη για την έμβια ζωή και ειδικότερα για αυτό το πολυσχιδές σύστημα που φιλοξενεί την ύπαρξή μας, τον ανθρώπινο οργανισμό. Παράλληλα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέατρο, με το crossfit και την ορειβασία.

Η φιλοσσοφία και η πρακτική της Yoga αποτελούν μέσα ουσιαστικής επαφής με τον ανώτερο εαυτό μας, κατευνασμού του νου, με ταυτόχρονη μυική ενδυνάμωση, βελτίωση της στάσης του σώματος και πολυάριθμα ακόμα σωματικά οφέλη. Μέσω της διδασκαλίας της Yoga επικεντρώνομαι στη ροή της ενέργειας η οποία επιφέρει σωματική και πνευματική ευεξία, με αγάπη και σεβασμό στο σώμα και τις δυνατότητές του.

Στο Life Loft διδάσκω το μάθημα Prana Flow.