ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΛΑΣΑΚΟΥ

Είμαι η Ιωάννα, 24 χρόνων και η επαφή μου με τη Yoga έγινε τυχαία πριν 6 χρόνια μέσω ενός βίντεο στο YouTube. Είχα μόλις τελειώσει το σχολείο, είχα περάσει στο πανεπιστήμιο και περνούσα μια μεταβατική και αρκετά στεσογόνα περίοδο. Μη έχοντας καμία προηγούμενη εμπειρία με την γυμναστική άρχισα να κάνω ενα μάθημα Yoga καθημερινά . Η διάθεση μου βελτιώθηκε, το στρες που είχα λόγω των αλλαγών μειώθηκε δραστικά και επιπλέον είδα το σώμα μου να νιώθει-και να φαίνεται-καλύτερα, μέρα με την μέρα.

Μέσω της Yoga απέκτησα μια πρωτοφανή για εμένα αγάπη για την γυμναστική και τις αθλητικές δραστηριότητες. Μελετώντας τις αρχές της Yoga και ακολουθώντας τις είδα την ζωή μου να μεταμορφώνεται.

Πλέον εχω ολοκλήρωσει την εκπαίδευση Yoga Teacher Training 200 hours στη σχολή YogAcademy με την Έβελυν Ζώτου και επιπλέον ασχολούμαι με τον χορό και το Brazilian jiu jitsu.

Η αγάπη μου για τα παιδιά με οδήγησε να παρακολουθήσω μαθήματα σε ΙΕΚ ως βοηθός βρεφονηπιοκόμου. Μέσω τον γνώσεων που απέκτησα και την εμπειρία μου στην φροντίδα των παιδιών εχω την δυνατότητα να συνδυάσω τις δύο μου αγάπες σε μαθήματα για παιδιά .

Το ενδιαφέρον μου στο αντικείμενο της Yoga με ωθεί να εμπλουτίζω τις γνώσεις μέσω μαθημάτων και σεμιναρίων συστηματικά.