ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ

Ονομάζομαι Κατερίνα Γκόλια, γεννήθηκα στην Αθήνα, αγαπώ τα ζώα, τη φύση, τα ταξίδια και από μικρή ήθελα να κάνω τον κόσμο ομορφότερο. Τελείωσα τις σπουδές μου στην αισθητική, όπου κατάλαβα πως η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Κάπου εκεί είχα την πρώτη μου επαφή με τη Yoga. Γνώρισα τη Yoga το 2011 σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, πλάι στην Ευτυχία Παππαναστασίου και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Yoga έγινε το πάθος μου και η καθημερινή πρακτική αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.
Το 2018 αποφάσισα να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στη γιόγκα ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση δασκάλων 200hr στη YogAcademy με την Έβελυν Ζώτου, με πιστοποίηση από τον παγκόσμιο οργανισμό Yoga Alliance και τίτλο RYT.
Έχω παρακολουθήσει workshops από την Μαρία Μαγκανάρη, Βικτώρια Κουρκάκη, Ανδρέας
Προβελέγγιος κ.α σε vinyasa yoga, yin yoga, forest yoga, partner yoga, yoga nidra καθώς και σεμινάριο από τον Πάνο Κατσανδρή στις κατακόρυφες θέσεις, μέρος της εκπαίδευσης των δασκάλων 300hr καθώς και του προγράμματος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Yoga Alliance (YACEP). Παράλληλα έχω παρακολουθήσει σεμινάρια mindfulness (ενσυνειδητότητα), meditation (διαλογισμός), reiki (θεραπευτική τέχνη αγγίγματος) . Η αγάπη μου για τη γιόγκα με οδηγεί σε μία συνεχής εξέλιξη.
Τα μαθήματα μου είναι κυρίως vinyasa λόγω ροής των θέσεων με στοιχεία από fitness και
ashtanga, έχουν δυναμική, ενώ δεν παραλείπουν το κομμάτι των αναπνοών και του διαλογισμού.
Και μη ξεχνάτε ́ ́Ένα ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, μπορεί να ξεκινήσει μόνο με ένα βήμα.”
See you on the mat! Namaste