ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑΔΟΥ

Η Μία Ευγενιάδου έχει αφιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο wellness συνδυάζοντάς το μοναδικά με το χώρο της μόδας, τόσο στη ζωή της αλλά και μέσα από τη δουλειά της ως δημιουργός του http://www.fashionwellness.gr.

Διδάσκει Yoga με διακριτά τα στοιχεία του fitness, προσφέροντας έτσι δυναμικά και λειτουργικά μαθήματα που ενδυναμώνουν το σώμα, ενώ παράλληλα εμβαθύνει στην πνευματική πτυχή της μέσα από τη Yoga Nidra και το διαλογισμό. Η Μία έχει ολοκληρώσει την Εκπαίδευση Δασκάλων Yoga με το Μιχάλη Φιλίνη και τη Μαρία Μαγγανάρη.

Έχει σπουδάσει Μηχανικός Κλωστοϋφαντουργίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Μόδας δημιουργώντας το Showroom10, το πρώτο showroom μόνο με Έλληνες σχεδιαστές -τους οποίους οδηγεί στην επιτυχία έχοντας ως κριτήριο την εμπορικότητα και τη γνησιότητα του κάθε brand.

Το ευ ζην και η καλή φυσική κατάσταση ήταν και είναι το μεγαλύτερο πάθος της. Πιστεύει πως το πιο δυνατό fashion trend είναι να είσαι καλά, ισορροπημένος, δυνατός, διαφορετικός και να «θαυμάζεις» τον εαυτό σου με το να είσαι αυτό-παρακινούμενος.