Προγραμμα

περιγραφη μαθηματων

Prenatal Yogalates: Απολαυστικό μάθημα που συνδυάζει Yoga & Pilates για την υπέροχη περίοδο της εγκυμοσύνης. Ασφαλής κίνηση και ευχάριστη προετοιμασία για την περίοδο της μητρότητας.

Prana Flow: Μάθημα κατάλληλο για όλους. Δίνεται έμφαση στη ροή της ενέργειας με συντονισμό της κίνησης και της αναπνοής, για σωματική & πνευματική ευεξία.

Yogalates for all: Ενδυνάμωση κορμού & χεριών, ενεργοποίηση κοιλιακών, βελτίωση της στάσης του σώματος, αύξηση της ευλυγισίας, έλεγχος της αναπνοής, καλύτερη συγκέντρωση είναι μερικά από τα οφέλη του μαθήματος σε σώμα και νού.

Morning Bliss: Μάθημα κατάλληλο για όλους, στοχεύει στην ενδυνάμωση, την ευλυγισία, αλλά και την καύση λίπους. Συνδυάζει ασκήσεις Pilates και Yoga για ενέργεια & ευεξία.

Silent Force: Μάθημα κατάλληλο για όλους. Ήπιο στην αρχή, με έμφαση στην ομαλή προθέρμανση του σώματος και την εξοικίωση με την κίνηση, πιο έντονο κατά τη μέση του μαθήματος με περάσματα σε asana Πολεμιστών, Δρομέα, Ισορροπίας και με απολαυστική χαλάρωση ενίοτε με Yin ή διαλογιστικό “κλείσιμο” .

Gentle Yoga & Meditation: Ήπιο μάθημα κατάλληλο για όλους, ειδικά σε όσους αναζητούν ηρεμία και anti-sress προσέγγιση. Περιλαμβάνει pranayama & θεματικό διαλογισμό.

Vin to Yin: Μάθημα κατάλληλο για όλους, ένας μοναδικός συνδυασμός ροής της κίνησης και της ενέργειας αλλά και προσέγγιση yin με παραμονή σε κάποιες θέσεις για μεγαλύτερο διάστημα.

Sweet Weekend Practice: Το μάθημα θα πραγματοποιείται Σάββατο ή Κυριακή, κατόπιν συμμετοχών. Μάθημα κατάλληλο για όλους.

Yoga for Men: Μάθημα Yoga προσαρμοσμένο στο μυικό σύστημα των αντρών με πολλαπλά οφέλη. Ενδυναμώνει, αυξάνει την ευλυγισία και ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το άγχος. Ενδείκνυται και ως session διατάσεων και εξάσκησης για τη βελτίωση της αντοχής στους δρομείς & σε άλλους αθλητές.

savoir vivre
 • Το πρόγραμμα των μαθημάτων και των σεμιναρίων απευθύνεται σε όλους, με δυνατότητα συνδρομής ή μεμονωμένων επισκέψεων.
 • Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα και γι᾽αυτό απαιτείται κράτηση θέσης κατά την εγγραφή. 
 • Δίνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση απουσίας που δηλώνεται το αργότερο 2 ώρες πριν το μάθημα.
 • Προσκαλούμε κι ενθαρρύνουμε κάθε νέο συμμετέχοντα στα μαθήματα, ακόμα και τους προχωρημένους, σε μια προσωπική ενημερωτική συνάντηση.

more is more
 • Σεμινάρια, Workshops & επιπλέον μαθήματα προστίθενται κυρίως τα Σαββατοκύριακα.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, ενδεχομένως το πρόγραμμα ν’ αλλάξει μερικώς.
 • Πλήρες γεύμα επιτρέπεται 3 ώρες πριν την πρακτική σας και ελαφρύ γεύμα π.χ. ένα γιαούρτι, δυο φρούτα 1 ½ ώρα πριν.
 • Να έχετε άνετα ρούχα για άσκηση μαζί σας και να αποφεύγετε τα έντονα αρώματα στη διάρκεια της πρακτικής.
 • Να έρχεστε στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα της έναρξης του τμήματος. Είναι σημαντικό να χαλαρώνετε λίγο πριν ξεκινήσετε και επιπλέον δεν ενοχλείτε τους υπόλοιπους.
 • Το Life Loft προσφέρει σε όλα τα τμήματα, στρώματα γιόγκα, ιμάντες, κουβέρτες και άλλα βοηθήματα γιόγκα που μπορεί να χρειαστούν στην διάρκεια της πρακτικής. Όμως, συνιστούμε οι συμμετέχοντες να έχουν το προσωπικό τους στρώμα γιόγκα.
 • Να απενεργοποιείτε τα κινητά σας μετά την άφιξη σας στο χώρο. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε την ηρεμία του χώρου.