Yoga@Home

Λόγω λήψης εκτάκτων μέτρων για την εμπόδιση της εξάπλωσης της γρίππης COVID-19, το Life Loft παραμένει κλειστό από την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Σύντομα θα προσφέρουμε υλικό μαθημάτων Yoga ηλεκτρονικά. Για να συμμετέχετε, μπείτε απευθείας στην ομάδα μας στο Facebook

Εναλλακτικά, δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Το Life Loft είναι ένα boutique Yoga studio και λειτουργεί με τη συμμετοχή των μαθητών στη δημιουργία του προγράμματος. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα Yoga σε τμήματα έως 7 ατόμων και να πραγματοποιούμε μαθήματα ακόμα και για έναν μαθητή.

Ωστόσο, για την ισότιμη αντιμετώπιση των μαθητών, τον καλύτερο προγραμματισμό των τμημάτων και σεβασμό προς τις δασκάλες, είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη συμβολή σας.

Μαθητές με συνδρομές και συγκεκριμένο πρόγραμμα: Η συμπλήρωση της φόρμας δεν κρίνεται απαραίτητη. Ωστόσο, παρακαλείστε να ενημερώνετε σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ της συμμετοχής σας για διευκόλυνση των υπόλοιπων μαθητών και των δασκάλων μέσω τηλεφωνήματος ή γραπτού μηνύματος (Viber / What’s Up) στο 6973010010. Αν το μάθημα ακυρωθεί έως και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα, μπορεί να γίνει αναπλήρωσή του μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Μαθητές με συνδρομές και ελεύθερο πρόγραμμα: Παρακαλείστε όπως δηλώνετε τα μαθήματα της επιλογής σας κάθε Δευτέρα.Παρακαλείστε να ενημερώνετε σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ της συμμετοχής σας για διευκόλυνση των υπόλοιπων μαθητών και των δασκάλων, μέσω τηλεφωνήματος ή γραπτού μηνύματος (Viber / What’s Up) στο 6973010010. Αν το μάθημα ακυρωθεί έως και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα, μπορεί να γίνει αναπλήρωσή του μες στην τρέχουσα εβδομάδα.

Drop – In: Παρακαλείστε όπως δηλώσετε το μάθημα της επιλογής σας μέχρι 6 ώρες πριν την πραγματοποίησή του.

περιγραφη μαθηματων

Morning Bliss: Μάθημα κατάλληλο για όλους, στοχεύει στην ενδυνάμωση, την ευλυγισία, αλλά και την καύση λίπους. Συνδυάζει ασκήσεις Pilates και Yoga για ενέργεια & ευεξία.

Gentle Vinyasa: Μάθημα κατάλληλο για όλους. Δίνεται έμφαση στη ροή της ενέργειας με συντονισμό της κίνησης και της αναπνοής, για σωματική & πνευματική ευεξία.

Vinyasa Flow: Μάθημα κατάλληλο για όλους, ένας μοναδικός συνδυασμός ροής της κίνησης και της ενέργειας αλλά και προσέγγιση yin με παραμονή σε κάποιες θέσεις για μεγαλύτερο διάστημα.

Prenatal Yogalates: Απολαυστικό μάθημα που συνδυάζει Yoga & Pilates για την υπέροχη περίοδο της εγκυμοσύνης. Ασφαλής κίνηση και ευχάριστη προετοιμασία για την περίοδο της μητρότητας.

Yin Yoga & Meditation: Ιδανικός συνδυασμός διατάσεων και διαλογισμού για βαθιά χαλάρωση.

savoir vivre
 • Το πρόγραμμα των μαθημάτων και των σεμιναρίων απευθύνεται σε όλους, με δυνατότητα συνδρομής ή μεμονωμένων επισκέψεων.
 • Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα και γι᾽αυτό απαιτείται κράτηση θέσης κατά την εγγραφή. 
 • Δίνεται η δυνατότητα αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση απουσίας που δηλώνεται το αργότερο 3 ώρες πριν το μάθημα.
 • Προσκαλούμε κι ενθαρρύνουμε κάθε νέο συμμετέχοντα στα μαθήματα, ακόμα και τους προχωρημένους, σε μια προσωπική ενημερωτική συνάντηση.

more is more
 • Σεμινάρια, Workshops & επιπλέον μαθήματα προστίθενται κυρίως τα Σαββατοκύριακα.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών μας, ενδεχομένως το πρόγραμμα ν’ αλλάξει μερικώς.
 • Πλήρες γεύμα επιτρέπεται 3 ώρες πριν την πρακτική σας και ελαφρύ γεύμα π.χ. ένα γιαούρτι, δυο φρούτα 1 ½ ώρα πριν.
 • Να έχετε άνετα ρούχα για άσκηση μαζί σας και να αποφεύγετε τα έντονα αρώματα στη διάρκεια της πρακτικής.
 • Να έρχεστε στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα της έναρξης του τμήματος. Είναι σημαντικό να χαλαρώνετε λίγο πριν ξεκινήσετε και επιπλέον δεν ενοχλείτε τους υπόλοιπους.
 • Το Life Loft προσφέρει σε όλα τα τμήματα, στρώματα γιόγκα, ιμάντες, κουβέρτες και άλλα βοηθήματα γιόγκα που μπορεί να χρειαστούν στην διάρκεια της πρακτικής. Όμως, συνιστούμε οι συμμετέχοντες να έχουν το προσωπικό τους στρώμα γιόγκα.
 • Να απενεργοποιείτε τα κινητά σας μετά την άφιξη σας στο χώρο. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε την ηρεμία του χώρου.